Lê Huynh

Lê Huynh

Art Consultant

Kunst staat centraal in mijn leven. Na gewerkt te hebben voor vele kunstgerelateerde bedrijven en instellingen heb ik besloten mijn passie voor kunst te gebruiken om mensen te inspireren en te adviseren in de aan- en verkoop van kunst.

Mijn manier van werken is gebaseerd op persoonlijk contact met zowel klant als kunstenaar. Het is mijn overtuiging dat alleen op die manier optimale resultaten bereikt kunnen worden. De tevredenheid van mijn klanten staat voor mij hoog in het vaandel.

Mijn ervaring en inspiratie heb ik opgedaan door te werken voor Fries Museum, Fries Natuurmuseum, Keramiekmuseum Prinsessehof, Huis voor Kunst en Cultuur Parnas.

Verder heb ik op het gebied van creatieve therapie en beeldende vorming gewerkt als supervisor voor studenten, als docent in diverse onderwijsinstellingen en in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Momenteel ben ik ook actief als museumdocent in het Groninger Museum. Verder organiseer ik naast mijn kunst aan- en verkoopactiviteiten ook internationale exposities.