Adri volgde o.a. een opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, en nam gedurende 10 jaar lang les in portret- en modeltekenen bij een beroepskunstenares.

Van stillevens naar landschappen en abstract werk, schildert hij nu veelal portretten en modellen.

Oosterse landen, zoals o.a. China, India, Nepal, Egypte enz. hebben een grote aantrekkingskracht voor hem. De mystiek, de cultuur, het landschap, de leefgewoonten die hij in deze landen tegenkomt boeien hem enorm. Maar ook landen als Japan, Vietnam, Cambodja staan op zijn verlanglijstje om te gaan bezoeken.

Tijdens elke reis doet hij zoveel indrukken op en geven hem inspiratie, die hij dan in zijn atelier uitwerkt. Pastel heeft voor hem een grote voorliefde, maar daarnaast maakt hij portretten ( ook in opdracht ) in aquarel en acrylverf op doek.

Zijn Oosterse modellen beeldt hij veelal in zichzelf gekeerd uit, op zoek naar harmonie met de wereld om ons heen. Serene portretten maar met behoud van identiteit.

Ook het terracotta-leger in China heeft een diepe indruk op hem achter gelaten en blijft een onuitputtelijke inspiratiebron voor veel van zijn schilderijen.